“Un llibre obert és un cervell que parla.

Un llibre tancat un amic que espera.

Un llibre oblidat un ànima que perdona.

Un llibre destruït un cor que plora”

Proverbi hindú.


dimarts, 20 de desembre del 2016

Recomanacions per Nadal 2016

Per nadal un llibre és, el millor regal
Aquí teniu alguna idea per fer aquest regal.
Recomanats pe l'ESO
R.P. Palacio
Wonder : La Campana

L’August un noi que va néixer amb una malformació facial, no havia anat a l’escola. Amb 10 anys comença una nova etapa on havia de demostrar que és com els seus companys...


REINHARDT, Dirk. Train Kids. Ed. Pagès (Nandibú)
El Miguel, narrador de la crònica d'aquest viatge aterrador, té catorze anys, viu a Guatemala i fa temps que la seva mare va marxar als Estats Units per donar una vida millor als seus fills. Ha passat el temps i no ha tornat. el noi decideix anar-la a buscar.






HENNING, Mankell.  Ed. iruela
Sofia és una nena que viu amb la seva família en un dels països més pobres del món, Moçambic.
Un dia va trepitjar una mina anti-persona i des de llavors la seva vida va ser molt diferent...






ALONSO, de SANTOS. José Luis. Ed. Kalandraka.
El Daniel ha tingut la bona o mala sort d'haver nascut un 29 de febrer. a l'escola li diuen Trapàs i haurà de fer servir tot el seu enginy per poder superar moltes situacions inaudites, complexes i, fins i tot, perilloses.







Per BATXILLERAT
GOING, K.L. Xaval gras es menja el món. Ed. del 1984.
En Troy Billings té disset anys, pesa 134 quilos, va curt d'amics i, de tan poca cosa que se sent, està a un pam de llançar-se a la via del metro. L'atura en Curt MacCrae, un geni de la guitarra i tot una llegenda a l'institut d'en Troy, i actualment sense-sostre, que el vol enrolar a la seva banda per tocar la bateria. La trobada de los personatges antitètics que es fan amics i cadascun salva l'altre dels seus dimonis.





DICKER, Joël. Llibre dels BAltimore. Ed. La Campana.
Una crònica de dues famílies, els pares de cadascuna són germans, Els Golman. Des de l'inici sabem que hi haurà una tragèdia. El narrador és fill dels Goldman de Montclair, escriptor, els fets es remunten a l'any 1989, quan era un nen i només vivia per trobar-se amb els seus cosins, els Goldman de Baltimore. La família de Baltimore representava l'èxit, els diners, l'elegància..Volia ser com ells i menystenia els seus pares. Però no tot és el que sembla...

HEMINGWAY, Ernest. El viejo del puente. Ed. Libros del zorro rojo.
Som a l'any 38, Hemingway va escriure aquesta breu narració quan feia de corresponsal de guerra. Narra l'evacuació dels pobles d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita mentre travessen l'Ebre. En el mig del pont un home vell està assegut, cansat i incapaç de reaccionar davant l'absurditat de la guerra. Ell tenia una missió, cuidar el bestiar, i ara no sap què ha de fer, és només un instant però sembla que passi tota una vida.




També podeu passar per la biblioteca que tenim novetats per les vacances de nadal.!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada